Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2016

Μέσα στα μάτια σου το φως

Μέσα στα μάτια σου το φως κι ο έρωτας στα χείλη κοιμάσαι όλο το πρωινό  και με ξυπνάς το δείλι Μέσα στα χέρια σου η ζωή στην αγκαλιά χρυσάφι και των μαλλιών το χρώμα σου όλη τη φύση βάφει Μέσα στα χέρια σου κρατάς την ύπαρξη μου όλη έλα να πάμε μακριά να φύγουμε απ την πόλη Μέσα στα μάτια σου το φως που την ψυχή τυφλώνει εγώ πιστός σου οπαδός που σε αποθεώνει.

Λέξεις

Εγώ για σένα γράφω λέξεις και συ ανάλογα με τις ορέξεις με τις στιγμές σου πάντα είσαι με την αγάπη πυρπολείσαι Εγώ για σένα γράφω λέξεις την απουσία μου πόσο θα αντέξεις Γυρεύεις μόνο παρουσίες στις μοναξιές και τις ανίες.

Φαιά ουσία

Εγώ δεν θέλω να γυρίσω πίσω θέλω τις μέρες μου να αξιοποιήσω ήσουν μονάχα μια κακή εμπειρία τζάμπα σπατάλησα φαιά ουσία Εγώ δεν θέλω πια να σε θυμάμαι όσο σε σκέφτομαι πια δεν κοιμάμαι Τράβα αλλού όμορφα να περάσεις την ευτυχία σου τρέξε να προφτάσεις.

Απόψε

Απόψε πάλι ψάχνομαι μέσα στις αναμνήσεις με πλήγωσες πώς μπόρεσες μόνο μου να μ αφήσεις Δύσκολος είναι ο καιρός και γω πώς θα την βγάλω στης μοναξιάς απάντησα και πάλι το σινιάλο. Απόψε μόνος ψάχνομαι μες σε φωτογραφίες μα τώρα να σε ξαναδώ δεν δίνεις ευκαιρίες Δύσκολος είναι ο καιρός και γω παλεύω μόνος και αυστηρός μου δικαστής ο πανδαμάτωρ χρόνος.